Sacher torta

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

a tésztához

  • 6 tojás
  • 2 evőkanál forró víz
  • 17.5 dkg cukor
  • 1 tasak vanillincukor
  • 10 dkg búzaliszt
  • 2 tasak csokiízű pudingpor
  • 1 csapott teáskanál sütőpor
  • 10 dkg olvasztott kihűlt vaj

a töltelékhez

  • 20 dkg sárgabarackdzsem
  • 12.5 dkg félkeserű csoki kevés vajjal

Elkészítés

A tojást szétválasztjuk, majd a sárgáját keverőgéppel a vízzel habosra verjük. A lisztet a pudingporral és a sütőporral elvegyítjük, és apránként hozzáadjuk a vajjal felváltva. A legvégén a felvert fehérjét kézzel nagy körkörös mozdulatokkal óvatosan belekeverjük. 175 fokon 35-40 percig sütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.